За нас

„Милеви“ ООД започва дейността си през 2000 г. В момента дружеството  предлага производство и търговия с широка гама от мебели за дома и офиса, които са произведени от материали, гарантиращи високо качество и стил. Ние предлагаме комбинации, които покриват и най-високите изисквания по отношение на качество, визия, индивидуалност и вкус. Предлагаме интересни и функционални решения за нестандартни условия. Трудните ситуации не са пречка, а само предизвикателство, което ни кара да творим заедно с клиента.

Фирмата цели да предложи голямото разнообразие от мебели: кухни, спални, дневни, мека мебел, детски стаи, маси и столове, офис обзавеждане, антрета и специализирано аптечно обзавеждане, внасяйки уют в дома и комфорт на работното място за да удовлетвори  всички желания на своите клиенти.

Във фирменият  магазин на „Мебели Милев“, намиращ се в гр. Търговище, както и в електронния ни магазин Вие ще намерите цялостни решения за Вашето жилище. 

„Мебели Милев“ създава удобството да разгледате разнообразието от предлаганите от нас продукти, за да изберете най-подходящата за Вас идея за обзавеждане. Залагаме на коректно отношение, бърза доставка и възможност за избор от различен ценови клас. Предлагаме доставка на мебели до всяка точка на страната, с наш транспорт и по договаряне.

За своите по-взискателни клиенти предлагаме изработване на мебели по индивидуален проект съобразени с Вашият собствен вкус и изисквания. „Мебели Милев“ разполага с богата гама от продукти, гарантирайки удовлетворяването на всички  изисквания и изработване на индивидуални поръчки с изискан стил и дизайн.

Всички мебели предлагани от нас могат да се купят на изплащане за срок до 5/пет/ години с помощта на „Уни Кредит Булбанк“.

Сътрудничеството ни с утвърдени и перспективни производители от България ни предоставя възможност да създадем за вас един елегантен свят, който да устои на изпитанието на времето.

Уникалното съчетаване на стил, естетика и гостоприемство дават усещането за комфорт на всеки клиент, прекрачил прага на „Мебели МИЛЕВ“.

Контакт с нас

Адрес
гр. Търговище 7700
ул."Трайко Китанчев" N:16
Телефони
тел./факс: + 359 601 693 66
моб. : + 359 888 245 669